Om oss

Projektet Spårväg Lund C-ESS drivs i samarbete mellan Lunds kommun och Region Skåne / Skånetrafiken. Verksamheten är uppdelad i fyra delprojekt: Infrastruktur, Spårvagnar, Depå och Trafikering. Lunds kommun ansvarar för delprojektet Infrastruktur. De övriga tre delprojekten leds av Region Skåne / Skånetrafiken.

Syftet med denna webbplats är att informera om arbetet med spårvägssatsningen på linjen Lund C - ESS samt berätta om stadsutveckling och spårvägens roll.  

Följ oss i sociala medier!

Facebook.com/sparvaglund berättar vi i text, bild och film om hur spårvägsbygget framskrider, om stadsutveckling och om människor som på olika sätt arbetar med Spårväglund C - ESS. Här kan du också komma i kontakt med oss.

Instagramkontot sparvaglund visar bilder från vardagen i spårvägsbygget, Lundabilder med stadsutvecklingstema och ibland även spårvägar i andra städer.

Mejla och ring oss!

Skriv din fråga/synpunkt i formuläret nedan eller mejla till tekniska.forvaltningen@lund.se. Det går också bra att ringa till Medborgarcenter och fråga efter spårvägsprojektet, 046-359 50 00. 

För detaljerad kontaktinformation, se sidan i menyn.

Frågeformulär

Din fråga / kommentar
Ditt namn och efternamn
E-postadress
Lunds kommun

Telefonnummer
Växel: 046-35 50 00

Organisationsnummer
212000-1132

Postadress
Lunds kommun
Box 41, 221 00 Lund

E-post
tekniska.forvaltningen@lund.se

Besöksadress
Tekniska förvaltningen
Brotorget 1, Lund