Om oss

Projektet Spårväg Lund C-ESS drivs i samarbete mellan Lunds kommun och Region Skåne / Skånetrafiken. Verksamheten är uppdelad i fyra delprojekt: Infrastruktur, Spårvagnar, Depå och Trafikering. Lunds kommun ansvarar för delprojektet Infrastruktur. De övriga tre delprojekten leds av Region Skåne / Skånetrafiken.

Syftet med denna webbplats är att informera om arbetet med spårvägssatsningen på linjen Lund C - ESS samt berätta om stadsutveckling och spårvägens roll.  

Följ oss i sociala medier!

Facebook.com/sparvaglund berättar vi i text, bild och film om hur spårvägsbygget framskrider, om stadsutveckling och om människor som på olika sätt arbetar med Spårväglund C - ESS. Det går bra att kontakta oss via Facebook.

Instagramkontot @sparvaglund visar bilder från vardagen i spårvägsbygget, Lundabilder med stadsutvecklingstema och ibland även spårvägar i andra städer.

Mejla och ring oss!

Det går också bra att mejla till tekniska.forvaltningen@lund.se eller ringa via Medborgarcenter och fråga efter spårvägsprojektet, 046-359 50 00, om du har frågor. 

För detaljerad kontaktinformation, se sidan i menyn.